Friday 1 October 2010

When it rains it pours

Karianne og Synne hadde Londons verste dag på onsdag. Vi vil egentlig ikke snakke om det, fordi det satt så dype spor.  Grufullt.. men syyykt lættis:) hihihi.

Vi var sånn "ÆÆ, kommer til å klikke nå". Fordi vi ikke visste hva vi skulle gjøre. Og det regnet hele dagen. Også dro vi var på gåtur da. Kos.. Gikk rundt i byen i 5 timer i regnet fordi vi ikke klarte å bestemme osssss. Så tenkte vi jaaa, nå drar vi hjem da, fordi nå er vi gjennomvåte. Også går  vi mot bussen da, og har gått i sånn 10 minutter. Så vet vi egentlig ikke hvor buss stasjonen er, også kommer karianne på at hun tok tuben diiiiit. Så vi fikk i sånn 40 miiin før vi var der. ogsååå tok bussen 1 time i stedet for 20 min pga rush, også hadde ikke Eline middag, også var vi bare kake. Helt brownie..




Så vi bestemte oss for å  dra ut og drikke masseeee! OG det gjorde vi. TJOHEI! Møtte Fernando og han som aldri sier noe som jeg aldri husker navnet på, og hadde en heidundranes aften med vodka og redbull og vodka..!!

Vodkaen begynner å slå til..

Så gårdagen var ikke så morsom dAa. Måtte bare stå opp kl.7 da. ikke klein eller nooe, haha, nei, ALDRI! Ble ikke frokost for å si det sånn. Jævlig praktisk å være klein sånn sett, går ned i vekt vet du.


No comments:

Post a Comment